دستگیری عنصر وابسته به گروهک تروریستی انصارالفرقان در کرمان (۵ مهر ۱۴۰۴) کرونا، شایع‌ترین ویروس تنفسی کشور در شهریور ۱۴۰۴  زلزله ۴/۶ ریشتری حوالی گمیش‌تپه گلستان را لرزاند (۵ مهر ۱۴۰۴) افزایش خفیف زمین‌لرزه‌ها در کشور | فارس، کرمان و خراسان رضوی در صدر مناطق لرزه‌خیز افتتاح بیش از ۲ هزار پروژه محرومیت‌زدایی به ارزش ۵۵۶ میلیارد ریال در مشهد افزایش تمرکز و کاهش استرس دانش آموزان با چند ترکیب جادویی | گیاهان دارویی را جایگزین قرص‌های شیمیایی کنید سرخی آژیر بر سفره سبز هفت‌سین کشف ۲۵۲ خودرو در طرح سراسری کشف خودروهای مسروقه صدور هشدار سطح زرد هواشناسی کشور در پی پیش‌بینی فعالیت سامانه بارشی (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا پیاده‌روی برای جبران عوارض سبک زندگی کم‌تحرک کافی است؟ تأکید وزیر بهداشت بر اهمیت آمادگی دارو و لجستیک متناسب با تروما و بحران معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ برخی از بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز پرداخت نشده است علت صدا دادن مفاصل هنگام حرکت چیست؟ | چه زمانی نگران شویم؟ سلاخی هویت در مسلخ تورم بهره‌برداری از فاز جدید پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه در مشهد | ۱۵ هزار سبد لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشهد توزیع شد + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه درباره بیماری هاری و راه‌های پیشگیری از مرگ انسانی ناشی از آن | یک گاز تا مرگ تمرکز وزارت آموزش و پرورش بر احیای المپیادهای ورزشی مدارس در سال تحصیلی جدید درباره روان‌درمانی با هوش مصنوعی و آسیب‌هایش | نسخه‌پیچی معیوب با هوش مصنوعی چرا در پاییز باید آبرسانی کنیم؟ | راهکار‌های هیدراته‌ماندن در فصل سوم سال سبزوار، کم‌بارش‌ترین شهرستان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌های زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دسترس عموم قرار گرفت (۵ مهر ۱۴۰۴) اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مهر ۱۴۰۴) معاون وزیر علوم: همه دانشجویان تعلیق شده به دانشگاه برگشتند | مشکلات احتمالی از طریق سازمان امور دانشجویی پیگیر شود متهم متواری پس از یک سال بازداشت شد | مخفی شدن دزد چاق در کولر آبی! دادستان تهران هشدار داد: برخورد سخت با انتشار اخبار کذب و برهم‌زننده امنیت روانی جامعه درمورد مکانیسم ماشه اجرای ۱۱۲ برنامه به مناسبت هفته گردشگری در خراسان رضوی + فیلم عوارض خطرناک بیماری باکتریایی که شبیه سرماخوردگی است
سرخط خبرها

درباره نیم خیز شدن ویروس منحوس کرونا و اهمیت رعایت پروتکل‌ها

  • کد خبر: ۱۱۵۷۷۶
  • ۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۹
درباره نیم خیز شدن ویروس منحوس کرونا و اهمیت رعایت پروتکل‌ها
در روزهای گذشته آمارهای مربوط به تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در شهرهای مختلف کشور افزایش یافته است. برخی از پزشکان هم هشدارهایی در رابطه با احتمال آغاز پیک جدید کرونا داده‌اند.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ از همان اول تکلیفش با هیچ کس روشن نبود، این ویروس به یک باره وارد زندگی انسان شد و همه چیز را به هم ریخت. کرونا حسرت دیدار دوباره پدران و مادران زیادی را در دل فرزندانشان گذاشت. باعث شد انسان‌ها چیز‌هایی را تجربه کنند که فکرش را هم نمی‌کردند و حالا پس از آنکه مردم ایران چند ماهی با استرس کمتر زندگی خود را ادامه می‌دادند و همه چیز تقریبا به روز‌های قبل از بهمن ۱۳۹۸ بازگشته بود، شیب کند و رو به پایین مبتلا‌ها و درگذشتگان کرونا به یک باره عزم صعود کرده و متأسفانه در روز‌های اخیر شاهد افزایش آمار مبتلایان و فوتی‌های کرونا هستیم.

هرچند برای ما که روز‌هایی را به یاد داریم که فوتی‌ها سه رقمی بود و مبتلایان سر به فلک گذاشته بود این اعداد نگران کننده نیست، اما هشداری جدی برای آن دسته از افرادی که هنوز واکسن نزده اند و ماسک را کنار گذاشته اند و آیین نامه‌ها را رعایت نمی‌کنند. حالا چند روزی است که رسانه‌ها دوباره انتشار گزارش‌های نموداری آمار را آغاز کرده اند، چیزی که برای هیچ کس خوشایند نیست، هرچند که حالا آگاهی مردم درباره مواجه شان با کرونا بالا رفته است و این آگاهی می‌تواند به ما برای کنترل بیماری کمک کند.

«دکتر طبرسی» عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا می‌گوید: «اکنون دوباره روی شاخه بالارونده بیماری هستیم و به نظر می‌رسد که این وضعیت، آغاز یک پیک باشد. از آنجایی که رعایت آیین نامه‌های بهداشتی کم شده، ممکن است تعداد افراد زیادی درگیر بیماری شوند و وقتی جمعیت بالایی درگیر بیماری شود، مطمئنا عوارض و مرگ ومیر و بستری در آی سی یو بیشتر می‌شود. اکنون افراد با علائم سرماخوردگی مراجعه می‌کنند.»

«زالی» فرمانده ستاد مقابله با کرونای استان تهران نیز با اشاره به رشد ۱۸درصدی آمار عمومی کرونا در ابتدای این هفته در جهان گفته است که نرخ این رشد در منطقه خاورمیانه که ایران هم جزو آن محسوب می‌شود چیزی حدود ۴۶درصد است. وزارت بهداشت ایران اعلام کرد؛ کلیه افرادی که بیش از ۶ماه از دریافت دز سوم واکسن کرونای شان گذشته، می‌توانند برای تزریق دز چهارم اقدام کنند.

افزایش آمار مبتلایان در مشهد

امینی، مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در نشست خبری اوج‌گیری بیماری کرونا در مشهد گفت: در ۱۴ تیر ۶۸۹ مورد مراجعه سرپایی داشتیم که نشان‌دهنده رشد ۴ برابری است.

وی ادامه داد: تعداد بیماران سرپایی مثبت از دهم تیر به شدت افزایش پیدا کرده که از ۳۱ نفر به ۲۳۰ نفر یعنی ۱۱ برابر افزایش پیدا کرده است.

امینی افزود: تعداد بیماران بستری شده در تاریخ ۱۴ تیر ۷۵ نفر بوده است.

صدای قدم‌های پیک جدید درحالی به گوش می‌رسد که بازگشت حجاج به کشور از چند روز دیگر آغاز می‌شود، مراسم پیاده روی اربعین نزدیک است و مدارس کشور هم در مهرماه باز می‌شود در نتیجه به نظر می‌رسد که باید رعایت آیین نامه‌هایی را که تا همین چندماه قبل بخشی از زندگی روزمره ما بود جدی بگیریم تا سلامتی مان به مخاطره نیفتد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->